Τελευταία ενημέρωση: 22-5-2008

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Για να ενημερωθείτε για τη θέση του σχολείου μας πατήστε ΕΔΩ
Ας μετρηθούμε:
Maternity Clothing
Maternity Clothing


Γράμμα προς τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου της σχολικής χρονιάς 2007-2008.
Από τη μαθήτρια Ζαΐμη Σοφία - Τμήμα Γ2Πατήστε πάνω τη φωτογραφία για μεγέθυνση!

Απονομή αναμνηστικών βραβείων από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
Στις 15-5-2008 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απένειμε τιμητική πλακέτα στους μαθητές που διακρίθηκαν σε Σχολικούς Αγώνες και Διαγωνισμούς. Βραβεύτηκε ο Σενικίδης Δημήτρης, μαθητής της Γ' τάξης για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου, ο Πετρίδης Μάριος, μαθητής της Γ τάξης, για την κατάκτηση της 2ης θέσης σε Αγώνες κωπηλασίας και η Σταμενίτου Ισιδώρα, μαθήτρια της Β τάξης, που διακρίθηκε στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας.
Απονομή των βραβείων του Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα "Χριστουγεννιάτικο"
Στις 24-3-2008 που πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την 25η Μαρτίου έγινε η απονομή των βραβείων του Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα "Χριστουγεννιάτικο" που διοργάνωσε το σχολείο μας. Ο ενθουσιασμός των μαθητών που βραβεύτηκαν ήταν έκδηλος. Υποσχόμαστε και του χρόνου να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές των Γυμνασίων να διαγωνιστούν και να διακριθούν σε αντίστοιχο Διαγωνισμό Φωτογραφίας.

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα "Χριστουγεννιάτικο"
Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των φωτογραφιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Χριστουγεννιάτικο". Αν και η επιλογή ήταν δύσκολη, με κριτήριο την εύστοχη επιλογή στιγμιότυπου, την οπτική γωνία της λήψης της φωτογραφίας και το σωστό καδράρισμα, όπως και την τεχνική λήψης καταλήξαμε στα παρακάτω αποτελέσματα.Το 1ο βραβείο είναι ένα mp4, το 2ο βραβείο ένα flash memory 4 GB και το 3ο βραβείο ένα βιβλίο για την επεξεργασία ψηφιακής φωτογραφίας. Η επίσημη απονομή των βραβείων θα γίνει στις 24-3-2008 κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου μας. Επίσης όλες οι συμμετοχές θα αξιοποιηθούν και θα μοιραστούν ως Χριστουγεννιάτικες κάρτες τα ερχόμενα Χριστούγεννα. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες.
1ο Βραβείο:
Ξανθοπούλου Αναστασία - 4ο Γυμνάσιο
2ο Βραβείο:
Καραγκούνης Κυριάκος - 2ο Γυμνάσιο.
3o Βραβείο:
Τζήμα Ολυμπία - 1ο Γυμνάσιο

Προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στο σχολείο μας
Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4-2-2008 και την Τρίτη 5-2-2008 δύο προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στο σχολείο μας. Με καλή διάθεση, όρεξη για δουλειά και προπάντων καλές συνεργασίες οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδεύτριες κ. Σιακκαγιάννη και κ. Παυλίδου, ο βοηθός κ. Καρυπίδης Θοδωρής, καθώς και ο συντονιστής των προγραμμάτων κ. Ευαγγέλου και ο γραμματέας κ. Σταμενίτης συνθέτουν μια δημιουργική ομάδα. Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την ώρα των μαθημάτων.

Τιμητική διάκριση και βράβευση του Σενικίδη Δημήτρη
Στις 6 Φεβρουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης η τελετή απονομής των βραβείων και τιμητικών διακρίσεων στους αθλητές / τριες - μαθητές / τριες αριστούχους των Γυμνασίων και Λυκείων της Μακεδονίας - Θράκης από τον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα. Είναι τιμή μας που συμμετείχε και ο μαθητής και αθλητής του σχολείου μας Σενικίδης Δημήτριος

Αποχαιρετισμός και Καλωσόρισμα
Αποχαιρετήσαμε τον επί 12 χρόνια διευθυντή μας Παντελή Μωυσιάδη και Καλωσορίζουμε τον νέο διευθυντή μας Ευαγγέλου Νίκο. Εκ μέρους του Συλλόγου των Διδασκόντων ευχόμαστε καλό κουράγιο και στους δύο Διευθυντές στη νέα τους θέση και καλές συνεργασίες με τους φορείς που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία.
Συνταξιοδότηση συναδέλφων
Στις 16 Νοέμβρη ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου μας συμμετείχε σε αποχαιρετιστήρια συνεστίαση για τη συνταξοιοδότηση των συναδέλφων: Τζαχή Βάσως-ΠΕ04 και Δαϊκοπούλου Μαρίας-ΠΕ11.