Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Αθλητικές Δραστηριότητες του σχολικού έτους 2007-08
Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Στίβου
Στις 15, 16 και 17 Απριλίου διεξήχθησαν στο Ηράκλειο της Κρήτης οι σχολικοί αγώνες στίβου. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχε και ο μαθητής-αθλητής του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών Σενικίδης Δημήτριος στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Ο Δημήτρης Σενικίδης με βολή 17 μέτρα και 89 εκατοστά αναδείχθηκε 1ος νικητής επικρατώντας άνετα των αντιπάλων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος αθλητής σημείωσε επίδοση 15 μέτρων και 25 εκατοστών.
Ο προπονητής του μαθητή-αθλητή κ. Δαρδανελιώτης Βασίλειος μας είπε: «Στόχος του αθλητή ήταν η κατάρριψη του Πανελλήνιου ρεκόρ, που είναι 18 μέτρα και 10 εκατοστά. Είχε προετοιμασθεί κατάλληλα και σωματικά και ψυχικά κάτι που φανερώνει και η επίδοση που τελικά πέτυχε. Δυστυχώς, όμως, οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη πρωί δεν επέτρεψαν να καταρριφθεί το ρεκόρ. Στους επόμενους Πανελλήνιους αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων η προσπάθεια θα γίνει και πιστεύουμε να δούμε μια μεγαλύτερη βολή από τα 18 μέτρα και 10 εκατοστά.»
Ευχόμαστε στον πρωταθλητή μας καλή επιτυχία στη συνέχεια των προσπαθειών του και καλή υγεία.

Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας
Το Μάρτιο 2008 έλαβαν χώρα οι αγώνες του Ατομικού πρωταθλήματος Σκάκι Κ.Δ. Μακεδονίας. Στους αγώνες πήραν μέρος οι μαθητές μας: Γκουδέρης Δ. και Βελόπουλος. Ο Δ.Γκουδέρης κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Οφείλουμε να σημειώσουμε την μεγάλη πρόοδο που επιδεικνύει το σύνολο των αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες σκάκι. Αξιες λόγου είναι οι νίκες επί της πολύ καλής ομάδας της Πτολεμαΐδας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα να θέτονται υψηλότεροι στόχοι.

Σχολικό πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Αγοριών και Κοριτσιών
Την Τετάρτη 12-3-2008 το σχολείο μας έλαβε μέρος σε δύο σχολικούς αγώνες πετοσφαίρισης Αγοριών και Κοριτσιών. Τα κορίτσια κέρδισαν 2-0 σετ το σχολείο της Καρυώτισσας. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός και τα κορίτσια και των δύο ομάδων έπαιξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Συγχαρητήρια! Τα αγόρια του σχολείου μας έχασαν αξιοπρεπώς από το Γυμνάσιο Αραβησσού. Η ομάδα όμως αποτελείται από μαθητές των μικρών τάξεων και του χρόνου ελπίζουμε στη σύσταση πιο δυνατής ομάδας.

Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες κωπηλασίας 12,13,14-3-2008
Στις 12,13,14 Μαρτίου διοργανώθηκαν Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες κωπηλασίας στην Καστοριά. Ο μαθητής Λουκίδης Παναγιώτης με τον συναθλητή του Πέσιο κατέλαβαν την 3η θέση στο διπλό σκιφ.Επίσης, ο Πετρίδης Μάριος (Γ' τάξη) πέρασε στην τελική φάση που θα γίνει στα Γιάννενα στις 12,13 Απριλίου 2008

Σχολικό πρωτάθλημα Μπάσκετ Κοριτσιών
Το σχολείο μας στα πλαίσια των σχολικών αγώνων έλαβε μέρος με την ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών. Ο αγώνας έληξε με ήττα για το σχολείο μας. Όμως τα κορίτσια προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να παίξουν σωστά και σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι αν και ήταν με πολύ δυνατές κόντρες. Συγχαρητήρια στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών.

Σχολικό πρωτάθλημα Μπάσκετ Αγοριών
Στις 14-3-2008 πραγματοποιήθηκε αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα του σχολείου μας και στην ομάδα του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Παρόλη την καλή προσπάθεια των αθλητών μας και το κυνήγι των πόντων, τελικά η ομάδα μας έχασε. Ευχόμαστε καλύτερη συνέχεια και λιγότερο άγχος στους αγώνες που θα έρθουν.

Πρώτο ενωσιακό τουρνουά τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας
Στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2008 διεξήχθη στη Βέροια το πρώτο ενωσιακό τουρνουά τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές του σχολείου μας: Ισιδώρα Σταμενίτου, Αντρέας Χατζηδήμου, Μαρία Πολίτου, Βασιλική Καραβάτση, Καλλιρόη Φακάλου. Η Καραβάτση Β. ήλθε 4η στην κατηγορία Κ 16 σε σύνολο 36 αθλητριών, η υπόλοιπες αθλήτριες η Σταμενίτου Ι. μπήκε στην 8άδα στην κατηγορία Κ14, η Πολίτου Μ. και Φακάλου Κ. βρίσκονται μέσα στην 8άδα στην κατηγορία Κ16 σε σύνολο 36 αθλητριών. Ο Χατζηδήμου Αντρέας μπήκε στην 16άδα της κατηγορίας Α14 σε σύνολο 64 αθλητών. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αθλητές στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Ατομικό ρεκόρ στη Σφαιροβολία
Ο Σενικίδης Δημήτρης μαθητής της Γ' τάξης συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Σε αγώνες που συμμετείχε το Σεπτέμβρη πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση σε σχολικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα με 16.58μ. Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στους αγώνες που έρχονται.

Αθλητικές Δραστηριότητες του σχολικού έτους 2006-07

Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στην κωπηλασία

Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου Γυμνασίων

2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τέννις της Γ' περιφέρειας
Οι μαθητές Σταμενίτου Ισιδώρα του τμήματος Α3 και Χατζηδήμου Αντρέας του τμήματος Α4 συμμετείχαν στο 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τέννις της Γ' περιφέρειας που διεξήχθη στην Καστοριά στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2007. Η Ισιδώρα κατέλαβε την 3η θέση στα κορίτσια 14 ετών και ο Αντρέας μπήκε στην οχτάδα των αγοριών 14 ετών. Καλή συνέχεια και πάντα διακρίσεις.
19ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού
Ο μαθητής Γκουδέρης Δημήτρης της Β' τάξης του τμήματος Β1 πήρε μέρος στο 19ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που διεξήχθη στην Κυλλήνη Ηλείας από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2007 και κατέλαβε την 6η θέση. Να ευχηθούμε να συνεχιστούν οι επιτυχίες με ανοδική πορεία.